Logo Oferte de revelion 2020
  • Milexim

    Pensiune ()
    Str. Laminoristilor, nr. 208A, Câmpia Turzii, România
  • 026(arată)
 

Prezentare Milexim


La intrarea in municipiul Câmpia Turzii dinspre Turda, te invitam sa opresti si sa admiri, o simfonie de culori si forme rustice, pline de farmec: Complexul Milexim.

Format din trei pensiuni, cu un restaurant rustic, restaurant medieval, sala de conferinţe, o terasa luminoasa si o crama racoroasa, sauna, piscina, loc de joaca pentru copii, complexul Milexim este perfect pentru petrecerea de Revelion

Interiorul complexului este cu certitudine o intruchipare a modernismului si rafinamentului, raspandita in camere de 3, 4 si 5 stele.

Dotate cu tot ce este indispensabil unui sejur (internet, TV prin cablu, aer conditionat) camerele ofera confort si siguranţa oricarui turist care intentioneaza sa viziteze locuri unice in Europa, precum: Salina Turda, Cheile Turzii, Cheile Turului, Castrul Roman, Baile Sarate Durgau.

Personalul, serviciile ireprosabile, restaurantul, sala de evenimente, spatiul de joaca pentru copii, fac din Complexul Milexim, un loc in care vei dori sa revii!
Noi oferim garantia unor momente deosebit de placute! Complex  Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni aici!

Facilitati
Parcare auto
Spatiu de joaca pentru copii
Terasa
Foisor
Crama
Internet wireless
Informaţii turistice

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat, plasma si cablu tv, internet wi-fi cu acces nelimitat inclus in pret, telefon, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus, uscator de par, obiecte sanitare din marmura, respectiv cada jacuzzi in apartamente.
Parcare
Parcare proprie
Prețuri
medii
Metodă de plată
Numerar si Bancă
Servire la masă
Da

Galerie foto Milexim


Contact Milexim


Adresă de contact

Str. Laminoristilor, nr. 208A, Câmpia Turzii, România

Alte informații

026 (arată)

e-mail

Contactează online Milexim

Pentru mai multe informații despre Milexim vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Milexim

ofertederevelion.com

Sarbatoriti Revelionul la Bucuresti in 2020 cu focuri de artificii si programe de divertisment. Aici gasiti oferte de la restaurante, hoteluri, puburi, cluburi ... Planificati pauza de Revelion in Bucuresti si profitati de ofertele curente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@ofertederevelion.com